Seksi adresar

Napomena: Aktivacija novih korisnika vrsi se od strane administratora u roku od 24h. Molimo korisnike da se pridrzavaju pravilnika portala, da oglase postavljaju u odgovarajuce kategorije, zbog nepostovanja istih pravila doci ce do suspendovanja naloga.

  • Istaknite oglas na nedelju dana za samo 14 eura!
  • Istaknite oglas na dve nedelje za samo 24 eura!
  • Istaknite oglas na mesec dana za samo 39 eura!
  • Cena banera za ceo mesec je 29 eura! ( reklamiranje erotic shop-a, preparati za potenciju, hotline, phone-dating...)

NAPOMENA: REKLAMIRANJE SAJTOVA ISTE STRUKTURE (KAO NAS PORTAL) NECE BITI ODOBRENO, MORACE PRVO DA NAM SE OBRATE PISMENIM PUTEM. MOLE SE TAKVI PORTALI DA NE UPLACUJU BANERE DOK NAS PRVO NE KONTAKTIRAJU.

O nama

Poštovani,

seksi-adresar.com je sajt koji se bavi oglašavanjem. Na kojem možete besplatno postavljati vaše oglase.

Prednos seksi-adresara.com je zato što na vrlo lak i jednostavan načim možete da postavite svoje oglase ili svoje reklame. Veoma lako može da se izmenite oglase i sve druge aktivnosti vezane za vaš oglas.

Zašto se reklamirati na seksi-adresar.com?

Omogućava Vam se potpuna kontrola oglasa. Imate slobodu kreiranja oglasa i toga kako zelite da se prestavite. Vrlo jednostavan način postavljanja oglasa bez zamarajućih potvrda preko linkova.

Imamo jednu zajedničku stvar koja nam je i cilj svima, a to je uspeh. Vrlo dobro smo svesni da samo zajedno možemo da uspemo. Vaš uspeh je i naš uspeh, jer ako ste Vi uspešni onda je i seksi-adresar.com uspešan sajt. Zato smo tu za Vas, da Vam pomognemo kada Vam je to potrebno da sto pre dostignemo zajedničke ciljeva!

Zelimo Vam puno uspeha seksi-adresar tim!